Tal Roma přichází do Home Portal

Portál zaměřený na rezidenční nemovitosti Home Portal přivítal ve svém týmu významnou posilu – z AFI Europe Czech Republic přichází Tal Roma. Ten se ujal role CEO nové polské pobočky a jeho primárním úkolem bude expanze na polský trh.

Tal Roma posledních sedmnáct let pracoval jako ředitel a COO ve společnosti AFI Europe pro Rumunsko a Českou republiku. Disponuje bohatými zkušenostmi z oblasti byznysu a inovací, které získal během své kariéry v realitním sektoru, oblasti technologických start-upů a mezinárodního obchodu.

„Tal Roma bude zajišťovat strategický rozvoj online platformy Home Portal a vstup na polský trh, kde očekáváme velký potenciál pro růst,“ říká Radek Procházka, jednatel a spoluzakladatel online platformy Home Portal, a dodává: „Jsem nesmírně rád, že se do našeho týmu přidává člověk s tak rozsáhlými zkušenostmi. Jeho znalosti a dovednosti budou klíčové pro naši úspěšnou expanzi.“

„Těším se na tuto novou výzvu a na možnost přispět k dalšímu mezinárodnímu růstu Home Portalu, který již dnes představuje předního zprostředkovatele prodeje novostaveb v České republice, ale i v zahraničí. Polský trh nabízí mnoho příležitostí a jsem plně přesvědčen, že se nám zde podaří úspěšně etablovat jako jedna z předních prodejních a marketingových realitních agentur,“ doplňuje Tal Roma.

TZ

Zdroj: JOBS NETWORK NEWS  

Napsat komentář