Meta nabízí záruku vrácení peněz pro ověřené předplatitele

Meta Verified uživatelům umožňuje zakoupit si modrou ikonku symbolizující ověřený účet, spolu se zlepšenou podporou a dalšími funkcemi, za 14,99 dolarů měsíčně.

Nejnovější nabídka Meta Verified má záruku vrácení peněz. Meta nyní nabízí 14denní záruku vrácení peněz na předplatné Meta Verified, pokud nejste s produktem zcela spokojeni. Teoreticky by lidé mohli tuto nabídku využít k získání zlepšené podpory účtu k vyřešení problému a poté zrušit své skutečné předplatné, což by jim umožnilo získat bezplatnou, zlepšenou podporu účtu prostřednictvím této nabídky.

Ale samozřejmě, atraktivnější pro Metu je získat více uživatelů, kteří se přihlásí do programu, což Metě poskytuje další proud doplňkových příjmů a pravděpodobně přináší značné částky, přestože to snižuje hodnotu tradiční ikonky v aplikaci. Při pohledu na příjmy Mety za Q1(první kvartál tohoto roku) bylo Meta Verified zahrnuto do „Ostatní příjmy“.

To by mohlo naznačovat, že Meta generuje z tohoto prvku přibližně 150 milionů dolarů za čtvrtletí, což by odpovídalo přibližně 3 milionům ověřených předplatitelů. A při celkovém počtu 3 miliard uživatelů napříč svými aplikacemi je to poměrně dosažitelná úroveň výkonu, nebo dokonce očekávaná, vzhledem k tomu jak si vedou podobné nabídky předplatného v jiných aplikacích.

Takže zatímco vnímaná hodnota modré ikonky by mohla být snížena jejím prodejem, jelikož již nereprezentuje významnost účtu. Po rozhodnutí X (dříve Twitter) prodávat své ikonky, zřejmě Meta usoudila, že taková hodnota byla stejně již snižována širšími průmyslovými změnami, tak proč nevydělat dalších 150 milionů dolarů za čtvrtletí, pokud jsou lidé ochotni platit?

Zdroj: socialmediatoday.com

Zdroj: SOCIAL MEDIA NETWORK NEWS  

Napsat komentář